Műsorvezetők
Mašo Čekić - Montenegró

Mašo – 30 éve a dolgozik a médiában, jelenleg a Tivati Rádió szerkesztő-műsorvezetője, és elismert publicista. Az 1979-es montengrói földrengés után a Tivatban felállított stúdióból naponta tudósította a helyi és az országos rádiókat és televíziókat az eseményekről.
Nagyon szeret főzni – talán épp ezért esett a választás rá, amikor műsorvezetőt kerestünk az Utazó ízek című produkcióhoz.Pleskonics András - Plesi - Magyarország

Plesi: pedagógusnak készült, de a katedra helyett a média és a színház világában lelte meg boldogulását. Kíváló műsorvezető, legyen szó rádiózásról, televíziózásról vagy éppen egy show-műsorról. Szegediként igen sok fellépése van, ahol fő erényét az improvizálást tudja kamatoztatni. Természetesen az Utazó ízekben megmutatja ezt az oldalát is. A produkció címe is az ő nevéhez fűződik, de természetesen ő tévesztette el legtöbbször…


Zabaglo Slawek - Lengyelország

Slawek – Huszonévvel ezelőtt a Lengyelországban élő Slawek levelezés útján ismerkedett meg egy magyar lánnyal. Barátságuk szerelemmé szövődött, és már akkor eldöntötték, hogy egymáséi lesznek, amikor még személyesen nem is találkoztak. Slawek maga mögött hagyta Lengyelországot és a szerelem Kamutra vetette, ahol azóta is boldogan élnek.
Slawek kiváló közösségi ember, és nem utolsó sorban elismert kereskedő. Mezőgazdasági terményeket exportál, többek között szülőföldjére, Lengyelországba.